ANKARA / GÖLBAŞI - YURTBEYİ İLKOKULU

Kas

Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Atatürk'ün ölümünün 85. yıldönümü anma programı okulumuzda yapıldı.

Kas

Kardeş okul projesi kapsamında ilçemiz okulu Şehit Bülent Göçer İlkokulu okulumuzu ziyatret etti.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı dönümü okulumuzda büyük coşkuyla kutlandı.

Ekm

Gölbaşı Ülkü Ulusoy Ağız ve Diş sağlığı Merkezi Hastanesinden gelen diş doktoru tarafından sağlıklı dişlere sahip olmanın önemi anlatı.

Doktorumuza teşekkür ederiz.

Ekm

Sayın Kaymakamımız Sayın Erol RÜSTEMOĞLU beraberinde Kaymakam  Adayı Ejder ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap YILMAZ ile okulumuzu ziyaret ettiler.Öğrencilerle sohbet edip kendilerine hediye takdim ettiler.

Eyl

Yurtbeyi İlkokulu uyum haftası 4 Eylül 8 Eylül tarihleri arasında okulumuzda başlamıştır.

Ağu

Öğrencilerimizin bilgi ve görgüsünü artırarak bireysel gelişmelerine katkı sağlayabilmek amacıyla 22 Nisan 2023    tarihinde okulumuzca TED Ünivesitesi' ne gezi faaliyeti  düzenlenmiştir.

Ağu

Öğrencilerimizin bilgi ve görgüsünü artırarak bireysel gelişmelerine katkı sağlayabilmek amacıyla 18 Mayıs 2023    tarihinde okulumuzca Keçioren' de bulunan Deniz Dünyası' na gezi faaliyeti  düzenlenmiştir.